S’eleva a 31 el nombre de pacients ingressats per coronavirus a l’Hospital de Calella

5 nous ingressos per coronavirus al Sant Jaume de Calella des de dilluns, l’últim recompte del qual va informar la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. En els últims dies també s’han donat dues altes hospitalàries. Ara mateix hi ha un total de 31 persones ingressades per Covid-19 a Calella: 12 a l’hospital d’aguts, la resta es correspon al brot que es va detectar gairebé fa dues setmanes al sociosanitari. Són 19 pacients amb positiu, la majoria asimptomàtics.

Continua pujant la corba de pacients atesos per coronavirus a l’Hospital de Calella, on ara mateix hi ha 31 ingressats.

En els últims dies s’han produït 5 noves entrades i s’han donat 2 altes, segons ha informat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. A l’hospital d’aguts hi ha 12 pacients; la resta són del sociosanitari, on fa gairebé dues setmanes es va detectar un brot amb 19 casos, la majoria asimptomàtics.

L’organisme sanitari confirma un nou repunt de casos entre els seus professionals: n’hi ha 22 positius per Covid-19 i en aïllament.

A l’Hospital de Blanes, hi ha 9 pacients ingressats. En total, puja a 40 el nombre d’atesos per coronavirus als centres hospitalaris de la Corporació.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *