El musical “Hores d’Amor” tanca programació penjant el cartell de sold out

Gairebé 1.400 persones han passat pel Teatre Orfeó calellenc aquest mes de novembre per veure l’obra “Hores d’Amor”. La darrera producció, d’una renovada Joventut Artística, ha arrasat a taquilla amb molt bones crítiques i assolint un dels objectius de la nova direcció: acostar-se a un públic més jove. Amb una producció fresca, dinàmica i molt positiva han aconseguit fer sold out gairebé tots els diumenges funció i s’han posat a la butxaca a tots aquells que van passar pel teatre per gaudir d’un dels musicals més importants de la història de Broadway.

Marc Comerma, vicepresident de Joventut Artística, ha destacat la bona rebuda que ha tingut el musical per part de la ciutadania, amb molt bones crítiques cap a la producció, muntatge i interpretació.

Estem molt satisfets del resultat que hem tingut. La gent que ha vingut ha estat molt contenta, hem tingut molt bones crítiques i en general estem molt contents de la feina que hem fet. Hem venut unes 1.300 – 1.400 entrades i sobretot els diumenges el teatre ha estat gairebé ple.

Joventut Artística ha fet 12 funcions durant els caps de setmana del mes de novembre amb un elenc format per 27 actors i un repertori de 48 temes. Han representat una història plena d’energia i positivitat, que ha aconseguit apropar als més joves al Teatre Orfeó, un dels objectius de la nova junta.

Hi havia molta gent jove que no havia vingut mai al teatre i amb aquesta obra s’han apropat i han sortit amb molta energia i motivats. També estem contents pel càsting, molts actors mai havien participat amb nosaltres i molts no són ni de Calella ni del Maresme.

L’espectacle ha estat l’adaptació de l’obra escrita per Jonathan Larson i basat en l’òpera “La Bohème” de Puccini. “Hores d’Amor” ha estat el primer projecte de la nova junta de Joventut Artística, un equip que des del primer dia han pres el comandament del teatre amb la voluntat de canviar coses i captar una nova massa de socis amb energia i ganes de fer.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *