Nova jornada de vaga al sector públic

Professors, metges i altres funcionaris del sector públic estan cridats avui a una nova jornada de vaga per reclamar l’estabilitat dels llocs de treball dels interins. És la segona aturada que es fa en un mes i l’ha tornat a convocar la Taula Sindical de Catalunya, entre els quals hi ha CGT, Intersindical-CSC i COS. De moment la jornada de vaga s’està desenvolupant amb total normalitat en el transport públic, on els serveis mínims decretats pel govern són del 85%.

Treball ha decretat serveis mínims per a tots els sectors afectats fins a la mitjanit.

Al transport són del 85% i afecten Rodalies i Regionals de Renfe, Ferrocarrils de la Generalitat, metro i autobús de TMB.

A l’educació infantil i primària, es garanteix la presència de dos docents per cada quatre classes. A les llars d’infants i centres d’educació especial, també el 50% de la plantilla com a mínim. A més, a ensenyament l’aturada es farà extensiva també els dies 1 i 2 de desembre.

Pel que fa a la sanitat, s’han dictat que hi hagi 100% de serveis mínims a les urgències i centres sanitaris. També s’ha decretat que es garanteixi el “normal funcionament” de la campanya de vacunació de la Covid.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *