L’aparcament hospital 2 deixarà d’estar en funcionament a partir de demà

71258ee3-970a-4d1c-be36-01106bda3ffd

A partir de demà l’aparcament de l’Hospital 2, en funcionament des de l’any 2014 deixarà de prestar servei com a estacionament de vehicles. Així ho ha fet saber a través d’una nota informativa l’empresa municipal de mobilitat Gestvia. El motiu és que en els dies vinents ha de començar la prospecció arqueològica que determinarà l’estat del sòl i els jaciments. Aquesta actuació serà prèvia a les obres de construcció del nou supermercat.

Gestvia també informa que els aparcaments alternatius a la zona són l’hospital 1 amb una capacitat de 146 places de zona blava, l’estacionament del Roser amb 52 places també de zona blava, el nou aparcament dels apartaments Toyca, amb capacitat per 55 places d’estacionament gratuït, l‘aparcament Bartrina amb 31 places de zona blava, l‘estacionament proper a la Minerva, el Mercat 2 amb 88 llocs de zona blava i la Riera Capaspre amb 180 places no regulades.

La implantació del supermercat Aldi a la zona farà que es passin de les 126 places que hi ha ara a l’aparcament Hospital 2 d’estacionament regulat per zona blava a les 120 futures, repartides en dues plantes subterrànies. Se’n perdran 6.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat