El NEC tanca la vuitena edició amb molt bones sensacions

[Vídeo] Arrenca el NEC amb la veu d’Elena Gadel al Far de Calella

La vuitena edició del Nits d’estiu de Calella va finalitzar aquest passat dissabte amb un concert de la pianista Clara Peya. Després de 13 actuacions musicals per a tots els gustos, on el Far ha tornat a ser l’escenari de bona part de les actuacions, la pianista Clara Peya va ser l’encarregada de tancar el NEC 2019 al costat de la cantant Magalí Sare i del baixista i productor Vic Moliner.

A falta de les dades definitives, els seus organitzadors celebren l’augment d’espectadors del festival. El seu director, Marcel Pla, ha volgut recalcar que el Nec és un festival petit sense grans afluències, però que tot i això, aquest any han aconseguit arribar al 90% d’ocupació.

Hi ha hagut un augment d’afluència, de públic. Al NEC com que només tenim 320 entrades, no és un aforament molt gran i ja teníem un molt bon percentatge d’entrades venudes. L’any passat vam arribar al 80% d’entrades venudes, i aquest any podem arribar al 90% i llargs d’ocupació, per tant ha estat un estiu molt bo.

Amb tot Pla, també destaca l‘exhauriment d’entrades per alguns dels concerts, com el de la cantant Elena Gadel, encarregada d’obrir el NEC 2019, o la música de bolero de Telva Rojas.

Aquest any, ha sigut dels anys amb més aforaments complerts. Per exemple el de la Clara Peya, vam tenir també aforament complet amb l’Elena Gadel, amb els Serratians també, el de Telva Rojas… Després els que vam fer també de la temporada lírica, però que estaven emmarcats dins del NEC. L’òpera de Madama Butterfly que va apropar-se al 98% entre les dues sessions que es van fer. O per exemple el del parc que també va venir quasi 500 persones… Per tant, en general aquest any, jo estic segur que hem superat l’afluència de l’any passat quasi segur.

Ara, els seus organitzadors ja es preparen per a una nova edició del NEC 2020, després d’un estiu de rècord.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat