El ple d’aquesta tarda debatrà la modificació del POUM

ple-12-07-2019

Aquesta tarda se celebrarà una nova sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament de Calella. Hi ha set punts de debat inclosos en l’ordre del dia, entre els quals hi destaca la modificació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) que permetrà la construcció d’un supermercat, de dues plantes d’aparcament, i de tres plantes destinades a equipament públic.

Es presenten set mocions. Una d’elles va encaminada a la restitució de la pancarta que reclama la llibertat dels presos polítics i les preses polítiques, presentada per part de la CUP i ERC. Els grups municipals de Junts per Calella, PSC i ERC, també presentaran una moció en favor de la convivència de la ciutat de Calella.

També es portarà aprovació el Compte General de l’exercici del 2018, l’aprovació dels esborranys dels Plens extraordinaris celebrats al Juny i Juliol, i la fixació de les festes locals del 2020.Un dels altres punts serà el dictamen per al nomenament dels representants al Consorci Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

El Ple Municipal està convocat a les 18:30h i es podrà seguir en directe pels canals de Ràdio Calella TV.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *