El Ple ordinari de setembre aprova la modificació del POUM

Imatge d'arxiu

La sessió ordinària, que ha durat 6 h, incloïa set punts en l’ordre del dia i set mocions. De tots aquests s’ha aprovat el Compte General de l’exercici 2018 i la resolució de les al·legacions presentades contra l’aprovació inicial de la modificació puntual del POUM, també s’ha aprovat per unanimitat la fixació de les festes locals de l’any 2020 i pel vot de qualitat el nomenament dels i les representants al consorci Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

El punt amb més controvèrsia en l’ordre del dia, la modificació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), s’ha aprovat amb 9 vots a favor de Junts per Calella, PSC i C’s, i 8 en contra d’ERC, Calella en Comú i la CUP.

El Ple també ha aprovat, el Compte General de l’exercici 2018, amb 8 vots a favor de Junts per Calella i PSC, 3 negatius de Calella en Comú i les 3 abstencions d’ERC, CUP i C’s.

A continuació s’ha realitzat el nomenament dels representants al Consorci Corporació de Salut del Maresme i la Selva, en aquest cas s’ha aprovat pel vot de qualitat de l’Alcaldessa Montserrat Candini. Els i les representants de l’Ajuntament al Consorci són Montserrat Candini (Junts per Calella), Pilar Rocafort (ERC) i Josep Torres (PSC).

En el cas de la fixació de les festes locals de l’any 2020, s’han aprovat per unanimitat, fixant els dies festius en el 16 de juny i el 23 de setembre.

A l’apartat de mocions han quedat aprovades la moció per declarar Calella municipi contra el feixisme i el racisme, la restitució de la pancarta que reclama la llibertat dels presos polítics i les preses polítiques, el suport a les ONG que treballen en el rescat i salvament al mediterrani, la moció per donar suport al Correllengua 2019 i, la moció en favor de la convivència de la ciutat de Calella. Decau la moció per rebutjar el projecte de llei de contractes de serveis a les persones i decau, pel vot de qualitat, la moció per a l’erradicació de la bretxa salarial a Calella.

També s’ha presentat una moció d’urgència per tractar el preu de les hores extra de la Policia Local, que s’ha retirat amb la promesa de treballar el conflicte en la brevetat més gran possible.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *