El nombre d’ingressats per Covid a Calella és de 26 persones

Foto d’arxiu

L’impacte de la Covid als centres calellencs de la Corporació del Maresme i la Selva no ha variat en els últims quatre dies pel que fa a l’ocupació de llits. Hi ha 14 persones ingressades al Sant Jaume i altres 12 al sociosanitari, en total 26. La xifra és exactament la mateixa que la de tancament del mes de febrer, però amb una petita variació quant a la distribució dels pacients. Ara n’hi ha més al centre hospitalari, on respecte l’últim recompte s’han comptabilitzat 8 ingressos. La bona notícia és que no s’ha produït cap defunció.

A l’Hospital de Calella s’hi han registrat 8 noves entrades i s’han donat 4 altes. Una és per al trasllat d’un dels pacients al sociosanitari, on ara hi ha 12 persones ingressades. En els últims quatre dies s’han donat 2 altes de pacients positius per coronavirus.

Pel que fa a la incidència de la Covid entre els professionals sanitaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, actualment n’hi ha 6 en aïllament.

Els indicadors epidemiològics repunten

La taxa de reproducció de la pandèmia (Rt) creix fins el 2,28 mentre que el risc de rebrot puja als 442,81, en un nivell molt alt.

Segons dades analitzades pel grup de recerca BIOCOM-SC de la UPC, en els últims set dies s’han diagnosticat 28 casos positius per coronavirus. L’acumulat de les últimes dues setmanes és de 40 positius.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *