El nou Cicle Cultural de la Sala Mozart començarà el 4 de gener

La Sala Mozart obrirà el 4 de gener un nou Cicle Cultural amb una programació ampliada respecte a les edicions anteriors i amb més representacions dirigies al públic familiar. Els organitzadors volen així promocionar el teatre entre les famílies i fomentar aquest hàbit cultural entre els més petits. Una altra de les novetats d’enguany és que aquells que ho desitgin podran adquirir uns nous abonaments de 5 espectacles, 8 o 11 i per a les famílies l’abonament familiar. Aquestes són les principals novetats del nou cicle cultural per aquest hivern que s’afegirà a la programació del Cicle Gaudí.

El nou cicle l’obre “La Gallina dels Ous d’or“, Premi FETEN 2017 a Millor Direcció. Un espectacle en forma de faula on dos grangers veuran com la fortuna d’haver descobert la gallina dels ous d’or es converteix en la seva desgràcia. Un conte que parla sobre la pobresa, la riquesa i l’avarícia… i conta que els diners són un “cuento”. Serà el dissabte 4 de gener a les sis de la tarda. Al gener també es podrà veure “Kru“, amb un protagonista calellenc en Raül Supervia, el monòleg “Nenes i nens” amb la direcció de Joel Joan, a més de l’obra “Qui ets“, o un altre espectable infantil “El Rei de Casa“.

De cara al febrer, estrenarà el mes “Dos machos verdes i fritos”, amb el malgratenc David Verdaguer com a protagonista. També es representarà “Al Sud del Paral·lel“, “Los monólogos de la vagina” o l’espectacle infantil els “7 Ratolins“. Al març es faran “Tinc 50 anys i sóc dona“, l’espectacle de música i dansa de Pedro Salazar, l’obre “Els Brugarol” i “Lapònia” amb Roger Coma. El mes d’abril vindrà marcat per la presència calellenca, i és que la companyia Teatre al Detall amb Txell Botey interpretarà “Llepafils“.

La novetat d’enguany, els abonaments. Ho ha explicat el programador cultural Marcel Pla.

Hem fet els abonaments, una cosa que no s’havia fet fins ara. En tenim de tres modalitats el de 5 espectacles que surt a 49 euros, el de 8 que surt a 69 i el d’11 que surt a 89 euros. Si algun dia no es pot anar pels motius que siguin, sempre es poden deixar a un familiar amic. També tindrem l’abonament familiar que surt a 20 euros, el que significa que l’entrada costa 5 euros per persona.

Pla també ha destacat la importància de la cultura en una època en què cada cop més teatres tanquen, com el recent anunci del tancament del Capítol a Barcelona.

A Nova York i altres ciutats tenen pactes amb els ajuntaments per blindar els teatres. No es permet que es tanqui cap teatre, perquè un cop es tanca un teatre, és impossible que es torni a obrir, perquè no és viable econòmicament. La gran majoria de gent que s’hi dedica és per afició i passió.

Així doncs convida a tothom a gaudir del teatre i fomentar-ne el consum, en una època fosca pel món cultural.

Les entrades es poden comprar de forma anticipada a la web entrapolis.com, a la taquilla de la Sala Mozart els dimecres de 18.00 h a 20.00 h del vespre i dues hores abans de l’actuació sempre que no s’hagin exhaurit.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *