Gent de Barri de Pequín farà diumenge la 30ena arrossada popular

Els pequinaires couran cinc paelles d’arròs per dinar a la fresca, aquest diumenge 23 de juny, vigília de Sant Joan. Faran el muntatge a la Plaça del Bunyol i calculen servir unes 250 racions generoses d’arròs fet per Gent de Barri de Pequín. Els tiquets es vendran al preu de 10 euros, que inclou beure i postres. La festa arriba a la trentena edició: és una de les primeres cites gastronòmiques que va impulsar l’entitat en els seus origens.

Per celebrar l’arribada de l’estiu, dinar bo i a la fresca. És el que proposa Gent de Barri de Pequín amb la seva arrossada popular, que prepara per aquest diumenge 23 de juny. Ja ho tenen tot previst: cinc paelles per posar al foc i tots els ingredients perquè surti un mar i muntanya de llepar-se els dits. Ho ha explicat Jaume Torrent, que és vocal de la junta de l’entitat.

Surt un bon arròs perquè ho fem amb diferents paelles petites i no una de grossa. Començarem a les 13.30h a servir. En posem al foc dues de cop, i després les altres… Així tothom menja calent. En una hora podem arribar a treure 150 racions. Seran de mar i muntanya: hi ha conill, carxofes i peix molt bo.

Calculen treure unes 250 racions. Es començaran a servir a les 13.30h fins a primera hora de la tarda. Els tiquets costaran 10 euros.

Fem pagar 10 euros i hi entra un bon plat d’arròs amb marisc i carn, vi i pa. De postres donem un gelat i aquest any el BIX s’ha ofert per fer cafès.

Gent de Barri de Pequín rebrà la visita dels representants del Pubillatge de Calella. L’entitat agraeix la col·laboració de tot el veïnat, especialment dels establiments de restauració que hi ha a la plaça.

Col·laboren molt, ens deixen taules, utilitzar els serveis… Els ho hem d’agrair des d’aquí (…) Els portem una mica d’arròs, com no pot ser d’altra manera. Sempre hem tingut molt bon veïnat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *