El ple de l’Ajuntament de Calella aprova una moció de rebuig als atemptats de Barcelona i Cambrils

El ple de l’Ajuntament de Calella va aprovar ahir dilluns per assentiment de pràcticament tots els partits una moció de rebuig als atacs terroristes de Barcelona i Cambrils del passat 17 d’agost.

Una moció a la qual s’hi van adherir el PDeCAT, el PSC, ERC, la CUP i Iniciativa per Catalunya-Verds. El regidor del Partit Popular no va assistir a la sessió plenària extraordinària. L’alcaldessa de Calella va ser l’encarregada de llegir el text de la moció impulsada per l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya. Entre altres, a la moció es fa un reconeixement a tots els cossos d’emergència, seguretat i prevenció que es van mobilitzar després dels atemptats terroistes. També es fa èmfasi en la necessitat que els Mossos d’Esquadra participin de les reunions de coordinació de la Interpol. Montserrat Candini: “Agrair i reconèixer la gran tasca realitzada per tots els cossos d’emergències, seguretat, prevenció i entitats ciutadanes que en moments de màxima tensió van actuar amb voluntat de servei. Al mateix temps demanar que la policia dels Mossos d’Esquadra s’incorporin de forma immediata a les reunions dels grups de treball de la lluita antiterrorista liderats per la Interpol”.

El text aprovat ahir a la tarda també deixa clar que aquests atacs contra la convivència no canviaran la voluntat de la nostra societat d’apostar per la llibertat, l’acollida i la tolerància.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *