Avui a les 21h a la Riera Capaspre, la desfilada de Calella està de Moda

Les noves tendències de cara a la pròxima temporada tardor-hivern en roba, calçat i complements, i perruqueria i estètica, que es pot trobar a les botigues de Calella tornaran a exhibir-se al carrer i en format pasarel·la per la quarta edició de la cita amb la moda local. Aquests últimes setmanes s’han fet els càstings per trobar els i les models de totes les edats i aquest cap de setmana hem pogut gaudir dels flashos a les botigues. Avui a les 9 del vespre, podrem seguir la pasarel·la central que s’instal·larà a la Riera Capaspre.

Al mig de la Riera Capaspre, repetint l’emplaçament estrenat l’any passat, es farà la pasarel·la central. Les botigues que participen de la iniciativa mostraran davant el públic les seves propostes per a la pròxima temporada tardor-hivern. Frank Cardó ha explicat que ha costat trobar botigues que hi participin però al final se n’han pogut aconseguir suficients per fer una passarel·la espectacular, que tindrà un aforament de més de 1.200 persones, i com sempre amb un gran desplegament de llums i música. Cardó: “El tema de les botigues aquest any ha costat una miqueta més, és normal, perquè la gent va molt liada i té molta feina, però hem aconseguit muntar la passarel·la. Estem contents i molta gent hi participa. I després de veure l’any passat el resultat de fer la passarel·la central a la Riera Capaspre i la dimensió professional que va agafar, auqest any han volgut repetir i aposten fort per aquest tema perquè és l’aparador principal en quant a moda“.

Frank Cardó ha explicat que el “Calella està de moda” atreu gent de la ciutat i de fora, que poden descobrir la roba que es ven a les botigues de la ciutat. “A Calella ja sabem que el teixit comercial és molt gran i que la gent surt per la zona comercial, però un esdeveniment d’aquestes característiques ho potencia més i fa venir més gent de fora, i la gent busca els aparadors per fer-se fotos, per veure les tendències de cara a l’hivern… i moltes botigues ens han comentat que la gent els ha dit que no sabien que tenien aquell tipus de roba, i de gent que hi va a buscar alguna cosa que ha vista  la passarel·la i això crec que és molt important“.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *