Gairebé 25.000 butlletes participen al sorteig del Sumaquilòmetres

Moment de l'extracció d'una de les butlletes premiades en el sorteig del Nadal del 2016
Moment de l'extracció d'una de les butlletes premiades en el sorteig del Nadal del 2016

Aquest dijous tindrà lloc el sorteig del Sumaquilòmetres, la campanya de Nadal de Calella Centre Comercial que repartirà fins a 4 viatges per a dues persones i 36 sopars.

Xavier Nogué, president de Calella Centre Comercial ha explicat en una entrevista a l’Info Migdia que el sorteig del Sumaquilòmetres és un sorteig molt consolidat a la ciutat.

“És una campanya que ja està molt consolidada. De les 30.000 paperetes que hem imprès, calculem que entre 20.000 i 25.000 estaran a les urnes i es van editar també 175.000 adhesius”

Pel que fa a les destinacions que se sortejaran, Nogué ha destacat que Eivissa és la més sol·licitada, seguida d’un creuer pel Rin o Londres, entre d’altres destinacions.

“D’aquestes destinacions, us puc avançar que després d’una selecció gairebé feta del 100%, Eivissa ha sigut la destinació més sol·licitada de totes, en segon lloc ha quedat el creuer pel Rin, en tercer lloc, Londres, en quart lloc, Disneyland Paris i, en cinquè lloc, Oslo”

A banda de viatges recordem també que es sortejaran diversos sopars a restaurants de la ciutat. El sorteig es celebrarà el proper dijous a les 9 del vespre a la sala d’actes de la Cooperativa l’Amistat.

Aquest sorteig que es podrà seguir en directe a través de Ràdio Calella TV.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat