El plenari haurà d’aprovar l’actualització del protocol local contra la violència masclista

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

La proposta es presenta a la sessió ordinària que se celebrarà aquesta tarda. Entre els punts inclosos a l’ordre del dia també hi ha la proposta de modificació del Pla General per canviar la classificació de la Sala Mozart de privat a públic. Igualment, subscriure un conveni amb la família Salom perquè es pugui fer un ús compartit dels accessos i els lavabos de l’equipament.

En l’àrea de Participació, avui es proposa desestimar les al·legacions presentades per les associacions de veïns de Calella al Reglament de Participació i al Consell de Ciutat. En conseqüència, que quedin aprovats de forma definitiva.

Un altre dels assumptes que es porten a aprovació és la nova Ordenança reguladora dels habitatges d’ús turístics.

Moció de suport al model d’escola catalana

Tots els Grups Municipals, excepte el PP, han consensuat una moció perquè l’Ajuntament de Calella s’adhereixi al Manifest Somescola de suport, protecció i millora del model educatiu català i de la seva aportació als valors democràtics i de cohesió social. El presenten el PDeCAT, PSC, ERC, la CUP i ICV-EUiA.

Una altra moció és la que presenten conjuntament el PDeCAT i el PSC perquè hi hagi un sistema públic de pensions que garanteixi una reducció de les desigualtats. L’última, de les forces independentistes (PDeCAT, ERC i la CUP) en defensa de les institucions de Catalunya i els seus representants electes.

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Josep Basart Pinatel·li escrigué:

    En relació a la moció de les pensions…, no veig, ni entenc com el PSC té el coratge de presentar-la, quant el seu partit dóna suport a les polítiques del PSOE que, a la vegada, calla i accepta la política vergonyosa del govern del PP amb les pensions (des de la fosa de la “guardiola”, fins a pujades de les pensions ridícules i insultants pels jubilats). De veritat que, a Calella, caldria que el PDeCAT s’ho fes mirar amb qui governa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat