El PP aprova «justet» la gestió del govern en els dos anys que portem de mandat

Imatge d'arxiu

Aquesta és la nota que el regidor del Partit Popular, Josep Maria Pérez-Basart posa al govern municipal. Prefereix, per ser just, no suspendre’l.

Considera que és un govern continuista i que encara fa més política d’aparador i propaganda que al mandat anterior. Pérez-Basart: “Destacaria que encara realitza més publicitat que la legislatura anterior. Això potser ha estat a causa de l’entrada del PSC -sempre l’esquerra ha sabut vendre’s més-. Es fan molts actes, alguns d’ells amb presència quasi nul·la. Ho han d’arreglar. Crec que han de fer menys actes, més ben fets, i amb més afluència de gent, si no, no té cap sentit“.

El regidor considera que es gasten masses diners en festes, actes i fires, i sobretot fent publicitat independentista, pagada amb diners de tots els calellencs, ha dit.

Pérez-Basart insisteix a dir que les guinguetes han estat el gran error d’aquest inici de mandat i un fracàs enorme. I torna a demanar que es prescindeixi com més aviat millor de la Volta Ciclista, per bé que es mostra clarament a favor d’acollir l’Ironman.

Per altra banda ha parlat de la polèmica amb la col·locació de les banderes a la façana de l’Ajuntament. Pel PP cal complir la llei i posar la senyera, l’espanyola i l’europea, i critica la gestió que fins ara s’ha fet d’aquest tema. “Hi ha una llei de banderes que obliga a posar-la. Han fet tot el possible per no posar-la però hi ha una sentència del jutjat on diu que s’ha de posar, la posen, agafen tres banderes amb una fusta abaix, l’espanyola la posen darrera la senyera i l’europea, l’amaguen bé, amb un pamflet blanc dient que per imposició de la justícia i no se què, la bandera espanyola mig tapada, i a més de tot això ara ja l’han tret. Això què és? Igual que tu i jo hem de pagar impostos i hem de complir la llei perquè si no ens foten, doncs les administracions igual, han de complir la llei“.

Per altra costat, Pérez-Basart també ha tingut paraules crítiques pel paper que juguen els partits d’esquerres a l’oposició de Calella, dels quals se n’ha desmarcat en temes com la participació ciutadana. “Reconec que dic el que diu el govern, que l’oposició té una visió molt catastrofista i irreal de Calella. Hi ha moltes coses per arreglar i solucionar però no és una catàstrofe. S’omplen sempre la boca de parlar de participació i sembla que vulguin que la gent participi sí o sí, quan la majoria de la gent el que vol és fer la seva vida i ja en tenen prou. Els polítics han de solucionar problemes reals de la ciutadania i no afegir-ne. Qui vulgui participar que ho faci, i qui no, no. Deixin en pau a la gent que està tranquil·la“.

Pérez-Basart s’ha posicionat a favor de la nova ubicació del Mercadona i l’obra que es fa, però demana que l’oposició en sigui informada.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Josep Maria Pérez-Basart, emesa a l’Info Vespre

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *