El PP aprova «justet» la gestió del govern en els dos anys que portem de mandat

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Aquesta és la nota que el regidor del Partit Popular, Josep Maria Pérez-Basart posa al govern municipal. Prefereix, per ser just, no suspendre’l.

Considera que és un govern continuista i que encara fa més política d’aparador i propaganda que al mandat anterior. Pérez-Basart: “Destacaria que encara realitza més publicitat que la legislatura anterior. Això potser ha estat a causa de l’entrada del PSC -sempre l’esquerra ha sabut vendre’s més-. Es fan molts actes, alguns d’ells amb presència quasi nul·la. Ho han d’arreglar. Crec que han de fer menys actes, més ben fets, i amb més afluència de gent, si no, no té cap sentit“.

El regidor considera que es gasten masses diners en festes, actes i fires, i sobretot fent publicitat independentista, pagada amb diners de tots els calellencs, ha dit.

Pérez-Basart insisteix a dir que les guinguetes han estat el gran error d’aquest inici de mandat i un fracàs enorme. I torna a demanar que es prescindeixi com més aviat millor de la Volta Ciclista, per bé que es mostra clarament a favor d’acollir l’Ironman.

Per altra banda ha parlat de la polèmica amb la col·locació de les banderes a la façana de l’Ajuntament. Pel PP cal complir la llei i posar la senyera, l’espanyola i l’europea, i critica la gestió que fins ara s’ha fet d’aquest tema. “Hi ha una llei de banderes que obliga a posar-la. Han fet tot el possible per no posar-la però hi ha una sentència del jutjat on diu que s’ha de posar, la posen, agafen tres banderes amb una fusta abaix, l’espanyola la posen darrera la senyera i l’europea, l’amaguen bé, amb un pamflet blanc dient que per imposició de la justícia i no se què, la bandera espanyola mig tapada, i a més de tot això ara ja l’han tret. Això què és? Igual que tu i jo hem de pagar impostos i hem de complir la llei perquè si no ens foten, doncs les administracions igual, han de complir la llei“.

Per altra costat, Pérez-Basart també ha tingut paraules crítiques pel paper que juguen els partits d’esquerres a l’oposició de Calella, dels quals se n’ha desmarcat en temes com la participació ciutadana. “Reconec que dic el que diu el govern, que l’oposició té una visió molt catastrofista i irreal de Calella. Hi ha moltes coses per arreglar i solucionar però no és una catàstrofe. S’omplen sempre la boca de parlar de participació i sembla que vulguin que la gent participi sí o sí, quan la majoria de la gent el que vol és fer la seva vida i ja en tenen prou. Els polítics han de solucionar problemes reals de la ciutadania i no afegir-ne. Qui vulgui participar que ho faci, i qui no, no. Deixin en pau a la gent que està tranquil·la“.

Pérez-Basart s’ha posicionat a favor de la nova ubicació del Mercadona i l’obra que es fa, però demana que l’oposició en sigui informada.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Josep Maria Pérez-Basart, emesa a l’Info Vespre

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat