El PP confirma contactes amb Guillermo Gomis

Després de tres eleccions autonòmiques recuperant els vots perduts que van marxar a Ciutadans, el PP agafa confiança i comença a centrar-se en les municipals del maig de l’any vinent. L’èxit Andalusia i l’enfonsament del partit taronja, ha estat un revulsiu pels populars que tenen la convicció que aquesta serà la tònica de cara els pròxims comicis. És per això que a Calella l’agrupació ja ha iniciat les primeres converses amb el regidor de Ciutadans per trobar la fórmula que els permeti presentar-se conjuntament, segons ha confirmat el president local. Malgrat que, de moment, no hi ha cap acord damunt la taula sí que ha deixat palès la voluntat d’entendre’s sense renunciar a les sigles del seu partit.

Miquel Campoy, president dels populars a Calella, confirmava avui durant la Tertúlia del programa La Ciutat haver mantingut, almenys, dues reunions amb Guillermo Gomis, actual regidor de la formació taronja.

Havíem tingut ja alguna entrevista amb ell i ara hem tingut una altra trobada. Aquí s’acaba tot. Igual que hem parlat amb ell, parlem amb moltes altres persones que podrien estar interessades a anar de caps de llista. No puc avançar res més.

Campoy tampoc ha avançat – en el supòsit que les dues formacions es volguessin presentar juntes – sota quina fórmula concorrerien a les pròximes eleccions, malgrat deixar clar, que en cap cas renunciaran a les sigles del PP.

No hem arribat aquest punt, però el que nosaltres tenim clar és que les sigles han de ser les del Partit Popular. És la condició. Tampoc no hem parlat de posicions a la llista. Aquestes concessions tampoc no estan marcades.

Un PP que en les darreres eleccions municipals va quedar fora de l’arc plenari desbancat per Ciutadans i que ara mostra confiat a capgirar la situació. Campoy està convençut que el 2023 podran recuperar la representació que han tingut al consistori durant més de 28 anys.

El que està claríssim és que una cosa és que es presentin dos partits per separat perquè un sempre acaba pagant i llavors vam ser nosaltres. Això ha donat la volta, no és un bon moment per ells. La situació és una altra i el Partit Popular pot tenir un bon resultat a les eleccions.

A finals de maig el PP ja va avançar que l’executiva havia iniciat les reunions per decidir qui serà el seu cap de llista. Campoy explicava llavors, que l’anunci no el faran fins al setembre, un cop la junta local proposi un nom i Barcelona l’autoritzi. Això si, va avançar que ja hi havia tres noms sobre la taula, i avui no ha volgut confirmar si algun d’aquests era el de Guillermo Gomis.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *