El PP de Calella denuncia als Mossos un gest amenaçador contra el regidor Pérez Basart

El PP de Calella ha posat en coneixement dels Mossos d’Esquadra i dels serveis jurídics del partit el succés que va tenir lloc dimecres a la nit mentre un grup de militants, encapçalats pel regidor Josep Maria Pérez Basart, feia una enganxada de cartells electorals. Segons ha explicat ell mateix, una persona de la qual no ha volgut fer pública la identitat se’ls va acostar mentre s’estaven fent unes fotografies i va fer un gest simulant que l’apuntava amb una pistola al cap. Aquella mateixa nit van presentar denúncia a la comissaria de Pineda de Mar. Pérez Basart ho qualifica com una amenaça del tot incomprensible i s’ha mostrat “cansat que hi hagin actituds feixistes contra el PP”.

El PP de Calella ha fet pública la fotografia on es veu el gest que ha estat motiu de la denúncia presentada davant els Mossos d’Esquadra. Va ser capturada dimecres als volts des les 22:15h a la cantonada dels carrers Església amb Indústria, on un grup de militants acabava la ruta d’enganxada de cartells electorals.

“Després de fer la foto ens la mirem perquè teníem dubtes si era feta amb bones intencions, i veiem que el senyor havia fet el gest de la pistola contra el meu cap. Nosaltres ja tenim morts al darrera i això és una amenaça, no ho poden entendre de cap altra manera”, ha relatat el regidor del PP, Josep Maria Pérez Basart.

“Ja n’hi ha prou. Estem molt cansats que hi hagin actituds feixistes contra el PP i que després ens diguin que els feixistes ho som nosaltres”, ha afegit l’edil popular, qui ha confirmat haver estat presentada ja la denúncia als Mossos d’Esquadra i informat als serveis jurídics del partit.

El regidor del PP ha mostrat la seva incomprensió per una actitud que qualifica de “massa violenta”, i que suma a d’altres fets que s’han donat darrerament, com ara atacs a la seva seu. Pérez Basart ha expressat el seu desig de “conviure amb pau” amb la resta de ciutadans, al marge d’ideologies polítiques.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *