El Canet Rock se celebrarà sense distàncies i amb test d’antígens

canet rock 1

El Canet Rock tornarà a fer veure sortir el sol aquest estiu, això si, amb una edició més reduïda del festival més proper. Se celebrarà tal com estava previst el dissabte 3 de juliol i per poder assistir caldrà portar un test d’antígens negatiu o bé el certificat de vacunació. Segons l’organització totes aquestes mesures serviran per garantir la seguretat de tots els assistents i evitar qualsevol contagi. El festival ja està treballant amb el Procicat per preparar un protocol conjunt que segueixi els mateixos passos de l’exitosa prova al Palau Sant Jordi.

Després de l’experiència del concert de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi, amb 5.000 persones i sense distància de seguretat, els festivals Canet Rock, Cruïlla i Vida s’ha unit amb la Fundació de Lluita contra la Sida i les malalties infeccioses, per formar part d’un estudi encara més gran i poder celebrar els seus festivals aquest estiu. La directora del Canet Rock, Gemma Recoder, ha exposat que els magnífics resultats del concert al Sant Jordi, són esperançadors. Són declaracions a Ràdio Canet.

Un dels motius pels quals vam treballar per poder fer el concert de prova pilot al Sant Jordi amb Love of Lesbian va ser per aquest motiu. Perquè aquest estiu tot s’anés movent una miqueta i poder tenir una certa normalitat.

La directora del Canet Rock comenta que la seva intenció és comptar amb servei de bar i, a priori, no aplicar la sectorització del públic. Explica que en un festival amb diferents escenaris no tindria sentit aquesta separació i qu tampoc des de la comunitat científica es considera necessària. Això si, per poder entrar al Pla d’en Sala caldrà presentar un test d’antígens negatiu. Es podran fer en diversos punts de Catalunya i s’espera també que l’Ajuntament de Canet n’estableixi.. 

Testarem a tothom. A dins no caldrà guardar distància de seguretat però sí dur mascareta. Serà molt similar a altres anys, però amb la mascareta. També muntarem punts de cribratge a tot Catalunya i també a Canet pels que vulguin venir abans.

Recoder també ha informat que qui no vulgui fer-se el test ni assumir el seu cost, podrà tornar l’entrada i es retornaran els diners.

L‘organització del festival treballa amb la idea de poder acollir 22.000 persones, una xifra una mica inferior als altres anys, en una edició que comptarà amb la presència dalt de l’escenari de Miki Núnez, Buhos, Doctor Prats, Suu, Stay Homas i Oques Grasses, entre d’altres. Només queden unes 500 entrades a la venda.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *