El PP Maresme qualifica la compareixença de Puigdemont de «moment esperpèntic»

El president comarcal del PP al Maresme, Diego Sánchez, qualifica l’actuació del president Carles Puigdemont ahir al Parlament d’espectacle esperpèntic. Afirma que ha tensionat la societat catalana i ha fet que el sector econòmic fugi de Catalunya per al incertesa. A més, diu Sánchez, ha decebut als partidaris de la Independència.

«El que vam viure ahir va ser un nou episodi de la sèrie La que se avecina versió friki independentista catalana. És a dir, el que van fer és un altre moment esperpèntic del senyor Puigdemont demanant la compareixença al Parlament de Catalunya per dir alguna cosa que no deia que no faria o que faria alguna cosa que deia que no anava a fer. És a dir, tot un disbarat justament per continuar tensant i fracturant la societat catalana»

Diego Sánchez ha valorat també la decisió d’aquest matí del govern espanyol de requerir a Carles Puigdemont perquè aclareixi si va o no declarar ahir la Independència.

«El que fa el govern d’Espanya és requerir al president de la Generalitat ben bé què va fer ahir. És a dir, se li requereix que es posicioni si està amb la legalitat, si està amb l’ordre constitucional, si està amb l’estat de dret, si està amb la llei i, si és així, benvingut. Perquè si renuncia al seu projecte temerari d’una possible o hipotètica Catalunya independent, per què no, es pot començar a parlar i es pot començar a dialogar»

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *