Estimem Calella anuncia la quarta incorporació a la llista de Gómez

Foto: Estimem Calella
Foto: Estimem Calella

La candidatura electoral que encapçala l’empresari Enric Gómez comptarà amb Irene Vila, a qui el partit assenyala com a referent “pel seu bagatge, coneixements i experiència en el món polític, turístic i institucional”. Estimem Calella ha confirmat la seva incorporació a través d’una publicació a les xarxes socials.

Irene Vila és la quarta incorporació a la llista d’Estimem Calella, que presenta Enric Gómez com a candidat a l’alcaldia de Calella a les eleccions que se celebraran el pròxim 28 de maig.

Nascuda a Montgat, Irene Vila viu a Calella des de fa 10 anys i aquí ha desenvolupat part de la seva carrera professional. Formada en Turisme per la Universitat de Vic – Eserp Business School, va començar a treballar en el sector turístic per després especialitzar-se en política i organització governamental. Això la va portar a l’Ajuntament de Calella, on va passar per les àrees de Ciutadania i Cultura, l’Oficina d’Habitatge i, finalment, al Gabinet d’Alcaldia.

Actualment, forma part dels Departaments d’Empresa, Vendes i Relacions Institucionals d’una joieria de Barcelona.

Irene Vila s’afegeix als noms confirmats d’Aitor Puig, Txell Lasheras i Albert Clapés, com a membres de la candidatura d’Estimem Calella. Pel moment, no s’ha fet pública quina posició ocuparan cadascun d’ells a la llista electoral.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *