El PP no muntarà paradeta solidària aquest Sant Jordi

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Els responsables del Partit Popular de Calella han anunciat que aquest Sant Jordi no muntaran parada de roses amb la campanya «Una rosa per un aliment», tal i com van fer l’any passat a la plaça de l’Església.

Segons el regidor del PP a l’Ajuntament de Calella, Josep Maria Pérez Basart, a partir d’ara muntaran la parada solidària a benefici de Càritas en anys alterns per evitar que s’interpreti com un acte polític. El regidor popular creu que les entitats i associacions locals han de ser les principals protagonistes de la diada de Sant Jordi: “La idea és no ser una competència a la majoria d’entitats que són a Calella i llavors farem presència al Sant Jordi un any sí i un any no, alterns”.

Recordem que amb aquesta campanya «Una rosa per un aliment», el PP intercanviava una rosa per aliments que després lliurava a Càritas Calella.

Nou local a finals d’any 

D’altra banda, Josep Maria Pérez Basart ha avançat que el PP canviarà en els propers mesos de seu social. De fet, ja han abandonat l’actual local, situat a la confluència dels carrers Anselm Clavé i Sant Joan. Tot i que de moment no ho tenen decidit definitivament, el més probable és que la nova seu dels populars calellencs estigui en un local interior sense accés des de la façana d’un immoble que en aquests moments es troba en fase de rehabilitació. De moment, fan les reunions en un despatx particular.: “El local que teníem fins ara l’hem llogat perquè era d’un particular i ara busquem local, que serà també propi. L’hem d’adequar, tenim diferents possibilitats. Seria un local interior, no serà tan visible però sí molt gran”. 

El PP podria estrenar nova seu a finals d’aquest any, segons ha apuntat Josep Maria Pérez Basart.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat