Podem Calella explica la llei catalana contra la pobresa energètica i social

Les seccions locals de Podem Calella i Podem Pineda faran aquest pròxim dissabte 27 de febrer un acte sobre la llei 24/2015 del Parlament de Catalunya.

ACTE PODEM CALELLA DISSABTEEs farà a l’Ajuntament Vell a partir de les sis de la tarda i pretén parlar d’una llei que va néixer d’una Iniciativa Legislativa Popular, promoguda per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, l’Aliança contra la Pobresa Energètica i l’Observatori DESC, per afrontar de manera urgent l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica a Catalunya.

En aquest acte comptaran amb la presència de Celia Cánovas, senadora d’En Comú Podem per Tarragona, i del membre de la PAH, activista social i membre de Podem, Rafa García.

Podem afirma que la lluita i la constància de diverses plataformes ciutadanes i sobretot de moltes persones van aconseguir que Catalunya fos pionera a l’estat en tenir una llei que contemplés el dret a aconseguir una alternativa habitacional als desnonaments, així com evitar la pobresa energètica, garantint entre altres coses la implicació de les administracions locals i les ajudes que evitin el tall dels subministraments bàsics en els casos d’impagament per falta de recursos econòmics.

Un dels motius que els porta a convocar aquest acte és, segons el partit, donar plena difusió d’aquesta llei, ja que només si es coneix es podrà aconseguir i garantir la seva aplicació i la implicació de les administracions locals.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat