La CUP augura un nou mandat sense avenços nacionals ni socials

“Sembla que Calella torna a estar en mans d’un bloc conservador”. És l’anàlisi que Albert Comas fa del pacte de govern entre Junts i el PSC, que tindran majoria absoluta a l’Ajuntament de Calella. Qui serà el regidor de la CUP augura un mandat municipal sense avenços nacionals ni socials, com considera ha estat la tònica dels últims anys. Davant d’això, Comas avança que faran una oposició propositiva i pensant en el poble, reivindicant més transparència i una democràcia participativa real i efectiva.

La CUP reconeix la legitimitat del govern de coalició entre Junts i PSC, que s’ha confirmat en les últimes hores, però adverteix que condueix a una “deriva continuista i conservadora” que no és positiva per a Calella. Ni en termes nacionals ni socials, ha assegurat Albert Comas en declaracions a Ràdio Calella TV.

Dins de Junts ha guanyat el sector més autonomista pactant amb el PSC, un partit d’Estat que ni reconeix el dret a l’autodeterminació del nostre poble. A nivell social, en els últims mandats, Junts ha aplicat polítiques encarades al sector més benestant de la població sense aplicar polítiques redistributives. I que han estat avalades pel PSC, un partit que es diu d’esquerres però a la pràctica no aplica el model.

Pel que fa al seu paper dins de l’oposició a l’Ajuntament de Calella, Comas explica que l’assemblea cupaire es compromet a seguir treballant pel poble i amb una actitud propositiva, però que això no treu que mantinguin la defensa per la transparència i la participació democràtica, de manera real i efectiva, la municipalització dels serveis bàsics com la neteja, la lluita contra la segregació escolars o perquè l’ecologisme sigui un eix transversal de l’acció pública.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *