El president de Gestvia demana deixar a banda la política en les reunions del consell d’administració

Imatge d'arxiu

Albert Torrent ha opinat sobre la discussió que el PSC i ERC van protagonitzar la setmana passada al fil del que va succeir en l’última reunió del consell d’administració de l’empresa municipal de mobilitat i gestió de l’aparcament. Tot i que els membres que el composen són a proposta dels partits amb representació a l’Ajuntament de Calella –posterior nomenament pel Ple Municipal–, el president de Gestvia considera que aquest no és el fòrum adequat per fer-hi discussió política, posicionant-se al costat de la queixa que va fer pública el seu vicepresident, Josep Torres.

Torrent ha dit en una entrevista a l’Info Migdia que el procediment de nomenament dels consellers de Gestvia busca justament restar càrrega política a l’òrgan i als temes que s’hi porten a debat.

“[Els membres] són nomenats pels partits polítics, però a Gestvia tothom es representa a sí mateix (…) Els partits polítics mirem de mantenir-los al marge, nosaltres un esforç que hem fet sempre és tenir gent desvinculada del partit per distanciar Gestvia dels partits polítics i no caure en el que intenta fer algú, que és barrejar-ho tot”, ha indicat el president de Gestvia.

En tot cas, Torrent ha relatat com van anar els fets i quina va ser la demandaque va traslladar en plena reunió un dels consellers a proposta d’ERC.

“El senyor Jordi Sitjà proposat per ERC em va demanar com a president el cessament de Josep Torres. El secretari del consell va dir que aquesta petició s’havia de fer al Ple Municipal, on pertocava, i el senyor Sitjà va dir que així es faria. En aquest punt es va quedar la discussió, i aquests van ser els fets. La resta de membres ho van viure de la mateixa manera”, ha dit Torrent.

“Com a president no poso ni trec a ningú, ho fa el plenari”, ha reiterat Torrent.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a Albert Torrent.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.