ERC torna a reprovar el Govern: es queda sense la presidència de Gestvia ni la de Ràdio Calella TV

Imatge d'arxiu

Aquesta tarda s’han de celebrar les sessions constitutives dels Consells d’Administració de Gestvia i de Ràdio Calella TV, dues de les tres empreses públiques de l’Ajuntament de Calella; per a les quals ERC havia reclamat tenir una presidència -assenyalant concretament la de Gestvia-. En un comunicat fet públic en les últimes hores, el partit republicà revela que Junts per Calella li ha ofert la vicepresidència de l’empresa municipal de comunicació, la qual cosa ha provocat el seu malestar. “El més just seria que Esquerra tingués una presidència en un dels consells, respectant així la composició del Ple Municipal i, per tant, la voluntat ciutadana”, diu l’escrit.

Aquesta va ser la petició traslladada a l’àmbit públic que feia ERC a mitjans de setembre, quan va reclamar per al seu portaveu i cap de l’oposició, Xavier Ponsdomènech, la presidència de Gestvia, l’empresa municipal de mobilitat. Els republicans s’obrien a dialogar i negociar amb el Govern la configuració dels Consells d’Administració per “garantir la pluralitat i representativitat del Ple de l’Ajuntament”.

“L’Equip de Govern, des del nostre punt de vista, ha mostrat una falta de predisposició al diàleg”, s’indica en la nota.

En el transcurs de les sessions de constitució que s’han de celebrar aquesta tarda a la sala de plens de l’Ajuntament s’escolliran les persones que seran nomenades per ocupar la presidència, vicepresidència i secretaria dels òrgans de direcció política de les empreses municipals.

Ràdio Calella TV va informar a finals de la setmana passada sobre la composició final dels consells i quines persones han estat designades en representació dels grups polítics municipals.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *