El president dels comerciants replica Gomis: “És fals que hagi contactat amb nosaltres”

gallart la ciutat

Reacció a les paraules del portaveu de Cs, Guillermo Gomis, que ahir al programa La Ciutat va dir que l’associació de comerciants era reticent a reunir-se amb el seu partit, que ho havia plantejat en almenys una ocasió, via correu electrònic. Minuts després de l’entrevista política, el president de Calella Centre Comercial entrava en directe per negar haver rebut mai aquesta proposta, al mateix temps que emplaçava a l’equip de Ràdio Calella TV a facilitar el seu número de telèfon personal a Gomis per si volia posar-s’hi en contacte.

Josep Maria Gallart va voler deixar clar que l’associació que presideix no s’ha negat mai a parlar amb cap partit polític que els ho ha demanat. I va oferir-s’hi en directe.

Ell diu que ha contactat amb nosaltres i això és completament fals, i m’agradaria que quedés clar (…) Avui dia, trobar el número d’una persona és molt fàcil, però jo t’he passat un missatge perquè li fessis arribar. I ell ha posat per davant la meva ideologia, que vull deixar que és meva i de ningú més.

A partir d’això, i segons ha pogut saber Ràdio Calella TV, el portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Calella va posar-se en contacte directament amb el president dels comerciants, que ja estan buscant data per fer la reunió que demanava Gomis.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat