El president Pere Aragonès inaugurarà la 40a Fira de Calella i l’Alt Maresme

Aragonès durant el pas de la torxa dels Special Olympics per Calella (2018)
Aragonès durant el pas de la torxa dels Special Olympics per Calella (2018)

El president de la Generalitat i pinedenc, Pere Aragonès serà l’encarregat el pròxim 23 de setembre d’inaugurar la 40a edició de la Fira de Calella i l’Alt Maresme. Aragonès, qui ha acceptat la invitació de l’alcaldessa Montserrat Candini, no serà la primera vegada que trepitja la Fira, però aquest cop sí que ho farà com a primera autoritat del país. També serà la primera visita institucional del president a Calella.

En un comunicat fet públic per l’Ajuntament de Calella, l’alcaldessa Montserrat Candini ha destacat la importància que el president del país sigui qui inauguri l’edició número 40 de la Fira. Una fira que serà un recordatori de totes les ciutats, països i indrets que han estat els protagonistes dels darrers 40 anys. Comptarà amb tots els elements que li són propis: el monogràfic; la zona d’entitats; l’artesania i la gastronomia; l’escenari d’actuacions; i la carpa del vermut de l’hospital. El recinte a l’aire lliure serà més diàfan per la reducció del nombre d’estands. Hi haurà control d’accés i d’aforament i caldrà seguir les mesures de seguretat del protocol anti-Covid.

El monogràfic dedicarà cadascuna de les quatre jornades a una regió diferent. Dijous 23 serà el torn per Europa i la Mediterrània; divendres 24 per l’Amèrica, amb Xile, l’Havana i Veracruz; dissabte 25 Àsia serà la protagonista; i finalitzarà el diumenge 26 amb Catalunya i entorn.

També es farà un salt digitalment i és que la fira enguany oferirà entrades amb pagament en línia, informació i inscripcions a tallers a través de codis QR.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat