La 20na edició de la Marxa de la Minerva es celebrarà el 12 de setembre

Imatge d’arxiu
Imatge d’arxiu

La Marxa de la Minerva, que cada any per aquestes dates organitza l’entitat Calella Marxa, es celebrarà el proper 12 de setembre. Una marxa familiar no competitiva que pot fer gent de totes les edats, que aquest any celebra el 20è aniversari.

Per això s’han dissenyat dos recorreguts; un de curt de 12 km i un de llarg de 22 km, que transcorreran pel Passeig de Manuel Puigvert i la part alta de la nostra ciutat. Martí Barrera és el president de Calella Marxa.

Fem dues distàncies, una curta i familiar de 12km i una de 22km, que ja és per la gent que fa marxes, i també per tothom qui vulgui començar a entrenar per la Marxa de la Llopa que farem a finals del mes d’octubre.

Han acotat la participació a 400 persones que, entre les 7 i les 8 del matí del 12 de setembre, sortiran de forma esglaonada. Aquests dies ja s’han començat a fer les inscripcions a través del compte corrent que l’entitat té al Banc de Sabadell, i al portal www.runedia.com

Ho tenim limitat a 400 persones i la sortida serà esglaonada entre 7 i 8 del matí des del Monument a la Sardana. La gent es pot apuntar a través de Runedia o al Banc de Sabadell que és on tenim compte, o a partir de la propera setmana a les oficines de l’entitat, de 6 a 8 de la tarda.

Les oficines de Calella Marxa són al carrer Costa i Fornaguera 8. Els inscrits rebran una samarreta commemorativa del 20è aniversari de la marxa. Al llarg del recorregut hi haurà avituallaments i punts d’aigua. En arribar els participants rebran un entrepà.

Si encara queden dorsals, es podran apuntar, però hauran de pagar dos euros més. A nosaltres i de cara a l’organització, ens va bé que la gent s’hagi apuntat abans, cosa que ja estan fent.

La Marxa de la Minerva compta amb el suport de l’Ajuntament de Calella i la Federació d’entitats excursionistes de Catalunya.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *