El president Torra lliurarà aquesta tarda la Creu de Sant Jordi a Santiago Marrè

El president honorífic de Foto-Film Calella rebrà aquesta tarda i en un acte al Palau de la Música un dels màxims reconeixents de la Generalitat de Catalunya. Serà pels serveis que ha prestat al país en la defensa de la seva identitat i concretament en l’àmbit de la cinematografia i la recuperació i conservació de documents històrics.

L’acte institucional de lliurament de la Creu de Sant Jordi tindrà lloc a les 19.00h i serà retransmesa en directe pel canal de notícies de Televisió de Catalunya. Comptarà amb la participació també del president del Parlament, Roger Torrent; de la consellera de Cultura, Laura Borràs; i diversos membres del Govern.

També seran reconeguts, entre d’altres, i en la categoria d’entitats, les Agrupacions de Defensa Forestal, la Fundació Proactiva Open Arms o l’Associació Catalana pels Drets Civils, creada per les famílies dels presos i exiliats pel procés. A nivell individual, també s’entregarà la Creu de Sant Jordi a sor Lucía Caram, religiosa i activista social; o el músic Roger Español, qui va perdre un ull per impacte de bola de goma durant el referèndum de l’1 d’octubre.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *