El procés participatiu continua amb els 5 projectes presentats

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

El regidor de Participació Ciutadana, Marc Buch, ha confirmat a Ràdio Calella aquest matí, que continua en marxa el procés de votacions del pressupost participatiu en l’àmbit d’esports amb els 5 projectes inicials. Ara és l’Ajuntament de Calella qui assumeix la proposta del Team Calella després que el club retirés el seu projecte d’adequació de l’antic escorxador com a espai d’ús polivalent.

Així s’ha expressat aquest matí Marc Buch als micròfons de Ràdio Calella: “Vam parlar amb els membres del Team Calella per saber quins eren els motius pel qual no volien defensar finalment la seva proposta. Nosaltres considerem que la proposta de reforma de l’antic escorxador per a ús polivalent és bona. Al cap i a la fi el procés participatiu és per a la ciutadania però és municipal. Qui el promociona, qui el gestiona, qui el paga, qui l’executa i el gestionarà posteriorment és l’Ajuntament. Considerem que ha de continuar estar present dins les propostes”. 

Recordem que el Team Calella va comunicar dissabte a través de les xarxes socials la seva retirada del projecte, coincidint amb la jornada de celebració de la Festa de la Participació Ciutadana organitzada des de l’Ajuntament de Calella. En l’escrit, l’entitat denuncia haver rebut “pressions, atacs i calúmnies” i trobar-se enmig d’un enfrontament amb les entitats que opten a la partida de 80.000 euros destinada al procés i, concretament, a realitzar inversions de millora en instal·lacions esportives municipals.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat