Jornada de donacions de sang a Calella amb motiu del Dia Mundial del Donant

La unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits de Catalunya visitarà aquesta tarda Calella en el marc de la campanya de donacions que realitza al llarg de l’any, però avui coincidirà amb la commemoració del Dia Mundial del Donant. És per això que els espais de donació estaran avui decorats amb globus, garlandes i cartells adreçats als donants que contribueixen, amb el seu gest, a garantir un nivell de reserves òptim per afrontar les necessitats dels hospitals catalans.

La unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits de Catalunya s’instal·larà al Rierany dels Frares entre les cinc de la tarda i les nou del vespre.

La jornada d’avui coincideix amb la comemmoració del Dia Mundial del Donant, amb la qual es vol reconèixer la contribució de les persones que donen sang i així ajuden a salvar vides. A Catalunya calen cada dia unes mil donacions de sang per fer front a les necessitats dels pacients ingressats en clíniques i hospitals. I es calcula que una de cada cinc persones necessitarà sang o derivats de la sang al llarg de la vida.

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya ofereix a través del seu web una informació actualitzada, a diari, sobre l’estat de reserves dels diferents grups sanguinis. També localitza els diferents espais de donació i també permet inscriure’s al registre de donants de medul·la òssia i plasma.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *