El Programa Carretera presenta un nou projecte d’ocupabilitat

“Treball Sexual i Ocupabilitat” és el títol del col·loqui que es farà demà a l’edifici Innova de Pineda de Mar, per presentar el Projecte de Millora i d’Ocupabilitat del Programa Carretera. Una nova línia de treball i acció, destinada a reorientar a les dones que són treballadores sexuals en l’àmbit laboral i facilitar la seva inserció. Es tracta doncs d’un programa pioner d’intervenció i treball que arriba de la mà del Programa Carretera i en col·laboració amb la Fundació El molí d’en Puigvert.

El Programa Carretera fa dues dècades que ofereix un servei d’atenció i acompanyament a la prostitució gestionat des de la Comunitat Terapèutica del Maresme, i que té per objectiu oferir un servei integral a les treballadores sexuals del Maresme i la Selva, amb accés a professionals sanitaris i també suport psicològic. Ara amb col·laboració amb la Fundació El Molí d’en Puigverd inicien una nova línia de treball per afavorir la inserció laboral. Ho ha explicat en declaracions a Ràdio Calella TV, Clara Rives, educadora social que fa més de 15 anys que treballa en aquest servei.

Aquest estiu vam començar amb una nova línia de treball, dins del mateix Programa Carretera, que estava destinada a reorientar a les dones que volguessin en l’àmbit laboral. Com està funcionant molt bé és per això que hem decidit crear aquesta matinal que farem demà per informar a tots els professionals d’aquesta nova línia d’intervenció i poder crear aliances entre tots.

Ara després dels primers mesos de rodatge del Projecte Ocupacional del Programa Carretera, conviden a tots els professionals, relacionats amb el tema, assistir aquest col·loqui que es farà demà al centre Innova de Pineda de Mar amb la finalitat d’ampliar les opcions laborals arreu del territori i promoure noves aliances amb les administracions, entitats, empreses i altres agents socials.
Una nova línia de treball que han pogut obrir, en part, gràcies a la col·laboració amb la Fundació El Molí d’en Puigverd.

La col·laboració és fa quan iniciem aquesta nova línia de treball, vam demanar ajudar a la Fundació El Molí perquè són els especialistes en el tema. Arran d’aquí vam poder demanar una subvenció conjunta i hem pogut incorporar una nova persona al Programa Carretera que es dedica només al projecte.

El Programa Carretera va atendre a 450 dones l’any 2018 al Maresme i la Selva.

El col·loqui sobre treball sexual i ocupació es farà demà a tres quarts de nou del matí al Centre Innova de Pineda de Mar i és només per a persones inscrites prèviament.

 

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *