La Corporació de Salut del Maresme i la Selva aposta per l’actual model del servei de Traumatologia

Hospital de Calella, arxiu

El Director Mèdic de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Enrique Avendaño, ha manifestat a Ràdio Calella que la dotació del personal per atendre als pacients traumatològics a Urgències no ha variat ni disminuït des que es fa ver la reorganització dels serveis entre els hospitals de Calella i Blanes ara fa 3 anys.

D’aquesta manera respon a la petició que ha fet el doctor Felipe Pareja aquest dilluns durant el torn de precs i preguntes del ple de l’Ajuntament de Calella. El doctor Pareja demanava si es pot revertir aquesta situació tot i que Avendaño destaca que el servei que es dóna és l’adequat. En aquest sentit, el Director Mèdic de la Corporació destaca que els professionals que hi ha a Urgències de Calella no tenen l’especialitat en Traumatologia però sí l’expertesa per solucionar amb èxit les patologies lleus. En cas de situacions greus durant la nit, puntualitza el doctor Avendaño, els professionals de Calella estan connectats a través de serveis informàtics amb els professionals de l’Hospital de Blanes. Tot i això, també hi ha un conveni entre la Corporació de Salut del Maresme i la Selva amb el SEM per tal de, en cas d’accident o urgència, enviar directament al pacient a Blanes.

El doctor Enrique Avendaño recorda que a l’Hospital de Calella hi ha entre setmana, tant al torn de matí com de tarda, entre 2 i 5 traumatòlegs que en casos d’emergència baixen a Urgències.

El Director Mèdic de la Corporació insistirà durant la trobada amb els membres del Consell Rector prevista per dilluns que l’actual model funciona de manera òptima.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *