Assemblea oberta de la CUP Calella

La CUP fa una crida a la població per assistir a l’assemblea que tindrà lloc divendres, on es valorarà que fan, com estan i cap a on van. Es parlarà de política i demanarà propostes on treballar, tot escoltant música i menjant pinxos a La tasca de la Vasca.

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Calella celebrarà una assemblea oberta aquest divendres. És “un exercici de transparència, que ens vam proposar fer cada trimestre o semestre, per tal d’explicar a la població: que ens està passant, com està funcionant i passar comptes del funcionament institucional” diu Núria Freixas, regidora de la CUP.

L’assemblea oberta consisteix a passar comptes de com està anant la tasca municipal, institucional. Explicar les mocions com han anat, les dificultats que tenim en què ens arribi la informació, les dificultats que ens trobem en el ple perquè ja hi ha els pactes fets i és impossible col·laborar-hi, les maneres de funcionar en referència en l’educació, la mala educació i aspectes d’aquest tipus. També, volem escoltar a la població i que ens diguin propostes per rebre i poder treballar.

L’assemblea oberta serà divendres a les 19.30 h a l’Espai Mercat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.