El projecte d’instal·lació de noves àrees de joc a la platja guanya els Pressupostos Participatius

1053 calellencs i calellenques han votat per un dels cinc projectes dels Participatius, que ha guanyat la instal·lació d’espais lúdics a la platja Gran i a la platja de Garbí amb 374 vots. En una entrevista a l’Info Vespre, la impulsora del projecte, Fina Osorio, ha agraït el ressò que va tenir la seva proposta a Ràdio Calella TV, l’única via que ha utilitzat per fer-ne campanya.

Osorio s’ha mostrat sorpresa de que el seu projecte hagi resultat guanyador i ha destacat que és la ciutadania qui l’ha escollit.

Ha sigut una sorpresa, perquè ens pensàvem que sortiria un altre. Com que ho ha decidit la gent, ben triat sigui. A més, és una cosa bona per la mainada i per Calella.

Osorio ha presentat la proposta juntament amb el seu marit. I és que cada any plantegen idees que poden beneficiar als ciutadans de Calella.

Tot és cosa del meu home. Veu coses i llavors ho proposa. Veu una cosa que sigui bona per Calella, igual que l’any passat va tenir la idea de fer l’escala a la cala Rocapins, però l’any passat no vam sortir. Aquest any hem tingut la sort de que el poble ens ha escollit.

La segona proposta més votada als Pressupostos Participatius ha estat la del canvi del paviment de cautxú del Pavelló d’Esports del Parc Dalmau per un terra de parquet flotant amb 263 vots. La tercera ha estat la creació d’una granja urbana, que ha rebut 184 vots, la remodelació de la plaça del Maresme ha aconseguit 134 vots i, per últim, la creació d’un skate parc ha tingut 98 vots.

El recompte de vots ha estat conduït per l’alcaldessa, Montserrat Candini, i ha comptat amb la presència del regidor de Participació, Marc Buch, el regidor de Segureta, Albert Torrent, la regidora de Serveis Socials, Margarita Valls i la regidora de Joventut, Cindy Rando.

A continuació podeu conèixer tots els detalls sobre el projecte d’instal·lació de noves àrees de jocs a la platja de Calella.

També podeu seguir el recompte de vots dels Pressupostos Participatius del 2018.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

 1. Pep ha dit:

  Presupostos Participatius 2018 …
  Alcaldesa i Equip de Govern de Calella.. Veuen com si escoltan a les personas i es deixa Participar surten Propostas Interesants i INTELIGENTS..amb sentit comú..envers de Gastar dinerets Publics en coses sense cap Interes Innovador Public..Retols de Formigó on no toca,Estatuas a las voreras..i Carrilets de 140.000€.Subencions per la Fira..
  Etc.Etc..La Proposta de la Reforma de la Plaça Maresme i Altres no hauria de estar als Ptos Participatius..Ha de estar el Pla Anual municipal de Reformas i Arranjaments..Las Que si s’han reformat Per la Via Rapida son las Batejadas amb Homenatjes a Personas de Ciu..Tot x Casa..El que no s’ha preocupat Mai des de el 2011.Del Pla Municipal de Habitatge Social i per Joves de lloguer.Ni de declarar Calella Ciutat Exenta de Expropiacions Hipotecarias.El Pla Jove de Inserció Laboral tampoc..
  La Contaminació que estem soportant cada dia amb el Trafic de la NII.Semafors instalats que no cumpleixen els requisits per Persones cegues. La Millora de la Recollida de Envasos i Implantaciœ del Sistema de Devolució i Retorn..que Cadaquès va posar en practica i amb exit les ultimas setmanas fins el 92%..Reducció del Ibi a les Personas amb Ingresos Reduits.
  Millora del Famós Pla de Exelencia Turistica de Calella.implantació del Pla Calella Ecologica i mes us de les Bicicletas..CALELLA li cal un Gir de 360* al 2019…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *