Montserrat Candini confirma que es presenta a la reelecció a l’alcaldia

En un tuit que ha fet públic aquest matí a través de la xarxa social twitter


En l’última entrevista concedida a Ràdio Calella TV, a principis de la temporada, l’alcaldessa va exposar que la seva decisió venia condicionada per un assumpte personal i privat; però que se sentia amb força per entomar el repte. A tot això, Candini donava per probable la fórmula de Junts per Calella com a plataforma dins la qual el PdeCAT, el seu partit i del qual n’és, a nivell nacional, Responsable de Relacions Institucionals i amb la Societat Civil, concorrerà a les eleccions municipals del maig del 2019.

El seu equip ha fet saber que l’alcaldessa no farà declaracions al respecte fins que la seva candidatura a la reelecció a l’alcaldia de Calella sigui ratificada a l’assemblea local dels demòcrates que s’ha de celebrar al llarg del mes de novembre.

Montserrat Candini és la primera alcaldessa de la ciutat de Calella. Va accedir al càrrec l’any 2011 com a cap de llista de Convergència i Unió, i va revalidar-lo quatre anys més tard. En el primer mandat, va governar en minoria, tot i que va subscriure un acord pressupostari amb el PSC per a l’últim exercici. En el segon mandat, va guanyar però va quedar-se a un regidor de la majoria absoluta. Des del 2015, Candini és la batllesa d’un govern de coalició amb el PSC.

Per altra banda, el Tinent d’Alcaldia d’Hisenda, Recursos Interns, Territori i Obres Públiques, Jordi Sitjà, ha explicat, aquest matí a l’entrevista del programa La Ciutat, la seva voluntat de no continuar essent regidor a les properes eleccions municipals de maig de 2019 per decisió personal.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *