El PSC de Calella rep un atac franquista a la seva seu

Divendres, el cartell de la seu dels socialistes de Calella, al carrer Jovara, hi van aparèixer adhesius franquistes amb el missatge “El Valle no se toca” i “el PSOE profana tumbas” entre d’altres. Els missatges anaven en contra de l’exhumació del dictador que actualment està portant a terme el govern de Madrid del PSOE.

El primer secretari de l’agrupació local, Pere Tarrés s’ha mostrat sorprès perquè sempre s’havia respectat el pensament diferent fins al moment. Tarrés diu que a Calella hi ha un ambient controvertit però sempre han respectat els socialistes i no els ha estranyat que l’atac vingui d’on ve. Tarrés reafirma que els socialistes es troben en el bàndol de la democràcia

Els socialistes ens trobem en el bàndol de la democràcia, la tolerància i la memòria històrica i tancar definitivament, sense vencedors ni vençuts, el fet terrible de l’enfrontament entre germans, i que aquest fet es canalitzi per un mandat per decret avalat per la majoria del congrés de diputats pel govern de Pedro Sánchez. És per nosaltres un pas històric per enfortir la democràcia. I aleshores no és un fet que anem amb nocturnitat i traïdoria, sinó que està fet amb la llei per barrar el feixisme, els intolerants i els totalitaris.”

No hi ha constància que hagi passat a altres pobles de la comarca però dilluns, que hi ha reunió de zona, ho explicaran per veure si creuen que ho han de denunciar o, en tot cas, estudiar quines accions s’haurien de fer.

L’Agrupació Socialista de Calella amb aquests fets no ens faran defallir del nostre compromís per lluitar per les llibertats pels drets civils i aprofito aquest fet de recordança perquè justament la violència mai sigui la protagonista.”

atacERC[ACTUALIZACIÓ]: Per altra banda, hem sabut també que la seu d’ERC de Calella també hi han aparegut els mateixos adhesius al rètol. Els republicans van donar suport al decret d’exhumació de Franco

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *