El Racó de Pensar. Una mostra de puntes de mida gegant

El Pati de Museu Arxiu de Calella acull fins el 31 d’agost l’exposició ¨El Racó de Pensar¨. Una mostra resultant del treball de l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja de Barcelona i l’Associació de Puntaires de les comarques de Girona, de la que les puntaires de Calella en són sòcies.

Expliquen les puntaires de la nostra ciutat, que els van proposar si volíem col·laborar amb Temps de Flors de Girona per fer alguna cosa per Sant Daniel. Lolita Bastida, Lolita Tenas i la Carme i l’Anni Pujol varen ser les quatre dones que hi van col·laborar. A canvi, la mostra es podria veure a Calella. Ens ho ha explicat la Lolita Bastida.

Som sòcies de l’agrupació de Girona i ens van proposar si volíem col·laborar amb Temps de Flors per fer alguna cosa per Sant Daniel. Nosaltres vam ser quatre de Calella. Vam fer Temps de Flors a Girona al Claustre de Sant Daniel, que va ser molt maco, i llavors ens van dir que si ho volíem lluir al nostre poble, que ens ho deixarien. I així ho vam fer.

Són puntes de mida gegant, utilitzades com a escultura, fetes amb corda de cotó enlloc de fil fi. Una nova tendència que s’agermana més amb l’art que amb l’artesania.

Trobaran que és molt bonic, que els agradarà molt. Molta gent es pensa que això no són boixets i sí, és punta de coixí. Està fet amb cordill i no està treballat amb boixets, està treballat amb les mans.

La mostra la podeu veure al pati del Museu Arxiu, en horari d’obertura de la instal·lació. De dimarts a dissabte de 18h a 21h, i diumenges i festius d’11h a 14h.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *