El Rancho Bonanza organitza la diada solidària per La Marató

El Rancho Bonanza està preparant una matinal d’activitats benèfiques per aquest cap de setmana que contribuiran a omplir la bossa de la Marató de TV3. Dissabte es farà una exhibició de totes les disciplines que duen a terme des de l’hípica i s’aprofitarà la cita per presentar l’Associació Divers amb qui el Rancho fa teràpies assistides amb animals a persones amb autisme i afectades de paràlisi cerebral. El preu de l’entrada costarà 2,5 euros i tots els beneficis es destinaran a la investigació de les malalties mentals, amb la que enguany es bolca la iniciativa solidària de TV3.

Gerard Estebanell, gerent del Rancho Bonanza, ha explicat al programa La Ciutat que les activitats començaran a les 9 del matí i acabaran al migdia i ha assegurat que hi haurà moltes sorpreses.

Comencem amb un concurs de doma dels nostres alumnes de l’hípica, continuem a les 11 amb un taller d’obediència i agility per a gossos. Després, cap a tres quarts de 12 presentarem l’Associació Divers, amb qui fem teràpies assistides amb animals i acabarem amb un espectacle dels nostres alumnes que faran una exhibició.

El preu de l’entrada tindrà un cost de 2,5 euros. Uns diners que se sumaran íntegrament al marcador de La Marató. A més, també hi haurà disponible un servei de bar, passejades amb poni i carro, i diferents sortejos.

Tindrem servei de bar i farem un sorteig on regalarem un passeig a cavall, un pernil i uns ous de granja eco. També farem passejades amb poni i carro.

Totes les activitats es faran a les instal·lacions del Rancho Bonanza, ubicat al quilòmetre 2,2 de la Riera Capaspre.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *