El Rebost del Bisbe s’afegeix a les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa

El Restaurant El Rebost del Bisbe de l’Institut Bisbe Sivilla s’afegeix a les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa al llarg de tot el mes de maig. Aquest fruit vermell serà el protagonista de les postres dels menús que serveixen els alumnes els dimecres i dijous.

IMG_8012El tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa serà però amb un menú especial de degustació demà dimecres, tal i com ha explicat la professora Teresa Gil, cap del departament de Cuina de l’Institut Bisbe Sivilla: “Fem uns platets petits per degustar, per això es diu menú degustació. Comencem amb una escuma de parmesà amb maduixa i alfàbrega, també la maduixa amb un cevitxe de gambes, prepararem una copa amb crema de bacallà i crema d’alvocat i maduixa, i acabarem amb una hamburguesa de peix amb sala de maduixa i presa ibèrica”.

La resta de dies, les maduixes es traslladen a les postres o bé servides com a guarnició o en salsa.

Els alumnes dels cicles formatius d’hostaleria i indústries alimentàries elaboren diferents plats amb aquest fruit vermell. Tal i com ha recordat Teresa Gil, els alumnes de Direcció de Cuina fan al llarg del curs menús de degustació amb els productes de temporada i de proximitat com els pèsols, el calamar o els bolets.

Les Jornades de la Maduixa 2017 s’allarguen fins al 5 de juny amb diferents activitats gastronòmiques a 13 poblacions com ara Calella, Sant Pol o Sant Cebrià de Vallalta.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *