El relleu de Núria Costans a la gerència de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Fernández Terricabras acompanyant el conseller Comín, i al costat Núria Constans, en una visita recent a l'Hospital de Calella

El Consell Rector de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva preveu tancar en no més de tres mesos el procés per nomenar el futur director gerent o directora gerent de l’organisme sanitari. Es convocarà un concurs obert per trobar la persona que liderarà el projecte de futur del consorci, un cop Núria Constans ha comunicat la seva decisió de renunciar al càrrec després de 14 anys.

El president de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Albert Fernández Terricabras, ha explicat en declaracions a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV quin és el procediment acordat pel Consell Rector per rellevar Constans. Recordem que la seva renúncia es farà efectiva el pròxim 31 de juliol.

“S’ha decidit fer un concurs obert a candidats per a persones que ja estan dins de l’organització i que poden presentar-s’hi, però també externes. Fixarem uns requisits perquè òbviament hi ha d’haver unes qualificacions i una experiència al darrera que garanteixin que es liderarà bé l’organització. Per això encarregarem el procés a una empresa externa que farà una primera selecció, i després hi haurà unes persones més properes a l’organització que decidirem”, ha detallat.

I es preveu tancar el procés en un termini de dos o tres mesos, segons ha indicat Fernández Terricabras, temps durant el qual la directora gerent i el seu equip col·laboraran perquè la transició es faci amb màximes garanties.

També ha explicat els motius pels quals Núria Constans ha pres la decisió de renunciar al càrrec de directora gerent del consorci sanitari, al qual hi va accedir l’any 2003. “Ha acabat una etapa després de 14 anys al càrrec de gerent, una etapa dura i de crisi, sobretot d’ençà del 2010, i ara considera que és el moment que arribi un nou gerent o gerenta. Una fita important va ser la visita del conseller Comín, on va poder veure el que s’havia fet i els reptes de futur, també les inversions necessàries; i ara s’obre una nova etapa en què una altra persona ha de construir sobre el que s’ha fet, i millorar-ho”, ha manifestat.

El president de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha destacat la dedicació i la implicació de la directora gerent amb el projecte sanitari, havent d’enfrontar reptes importants. “Crec que tanca aquesta etapa amb la satisfacció d’haver fet un bon treball”, ha conclòs Fernández Terricabras.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a Fernández Terricabras a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *