L’Escola Freta i l’Escola Pia organitzen la Cursa Contra la Fam

Cartell promocional de la Cursa Contra la Fam d'Acció Contra la Fam

Dos centres educatius de Calella participaran per primera vegada a la Cursa Contra la Fam 2017 que impulsa l’ONG Acció Contra la Fam.
Els alumnes de l’Escola Freta i de l’Escola Pia de Calella s’han adherit a la vintena Cursa Contra la Fam que organitza Acció Contra la Fam a nivell internacional.

Es tracta d’un projecte dirigit als centres escolars per tal de conscienciar els joves sobre la necessitat d’acabar amb la fam al món. Acció Contra la Fam denuncia que cada dia moren al món 8.500 nens per malnutrició.

Els escolars, a través d’aquest esdeveniment esportiu, pedagògic i solidari, tenen l’oportunitat de contribuir en la lluita contra la fam al món.

La Cursa contra la Fam es farà el divendres 19 de maig al matí a la Zona Esportiva de la Muntanyeta. Prèviament, han rebut a l’aula a tècnics de l’ONG que han explicat la feina que es fa per acabar amb la fam al món. Mercè Pedemonte, directora pedagògica de Secundària de l’Escola Pia, ha explicat a l’Info Migdia què han après els alumnes amb la xerrada prèvia a l’aula. Els diners que es recaptin serviran per finançar projectes de malnutrició al Sahel africà.

La cursa consistirà en fer durant 15 minuts voltes a les pistes de la Zona Esportiva de la Muntanyeta. Els alumnes faran diferents voltes i necessitaran uns patrocinadors, normalment són els pares i familiars, que faran donatius per a cada volta donada.

Els responsables dels dos centres escolars han plantejat la Cursa Contra la Fam com una prova pilot i si funciona li donaran continuïtat durant els propers anys.

Aquí pots escoltar l’entrevista amb Mercè Pedemonte.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *