El rodatge de ‘100 metros’ obligarà a tallar alguns aparcaments i carrers

Les afectacions seran dilluns, dimarts, dimecres, dijous i diumenge de la setmana que ve, i dilluns i dimarts de la següent, és a dir, els dies 7, 8, 9, 10, 13, 14 i 15 de març. Hi haurà talls de carrers, tant de vehicles com de vianants, i tancament d’aparcaments.

La setmana que ve comença el rodatge de la pel·lícula ‘100 metros’ i hi haurà diverses restriccions temporals de trànsit i d’aparcament. Els carrers i els aparcaments afectats estaran senyalitzats i hi haurà agents de Policia fent talls intermitents que estaran a disposició de conductors i vianants per tal de donar les indicacions oportunes.

Taula afectacionsEntre el 7 i el 10 de març no es podrà aparcar ni a la piscina municipal, ni al carrer Valldenguli, ni al passeig de les Roques. I el dia 9 de març tampoc es podrà aparcar al Rierany dels Frares, Balmes i Cervantes entre Bruguera i Jovara. I entre el 13 i 15 de març estarà prohibit aparcar a la Gavina, la Renfe, al Camí de Mar i a les Palmeres.

Captura de 2016-03-04 16:15:24Per altra banda, hi haurà talls de carrer el dia 9 de març al carrer Església, Balmes i Cervantes, i puntualment a Bruguera i Jovara, entre Cervantes i Balmes. El dia 10 i 11 de març estarà tallat l’Anselm Clavé i caldrà desviar-se per Ànimes, i els dies 14 i 15 es tallarà el Camí de Mar fins l’aparcament de les Palmeres.

Captura de 2016-03-04 16:16:18El tinent d’alcaldia de Seguretat, Convivència i Mobilitat, Albert Torrent, ha volgut agrair la comprensió dels ciutadans i ha demanat disculpes a tothom a qui afectin aquestes modificacions temporals de la circulació. Torrent: “Jo crec que el fet s’ho val. És perquè Calella surti a aquesta pel·lícula i ens promocioni la ciutat. A través de la Policia Local i Mobilitat intentarem que tothom pugui arribar on vulgui, si no és d’una manera, que tingui una alternativa. Sempre sabem que serà una molèstia perquè la gent que aparca el cotxe a un lloc l’haurà d’anar a aparcar més lluny, però els demanem paciència. Les afectacions seran de 72 hores a cada lloc aproximadament“.

Albert Torrent ha comentat que hi haurà carrers tallats també al pas de vianants, però que darrera les càmeres qui vulgui hi podrà anar per veure com va el rodatge, i seguir les instruccions que doni l’equip tècnic. “Hi haurà moments, quan no es gravi, que tot estarà una mica més relaxat, mentre es fan preparacions, i al moment que gravin suposo que es demanarà més silenci i estarà tot més endreçat. I jo crec que ho farem tan bé com ho sabem fer sempre la gent de Calella“.

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb la Policia Local, al 93 766 59 20, i consultar el mapa en versió online amb els trams de carrer afectats.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat