El Sant Jordi es converteix en el primer hotel cinc estrelles de Calella

Calella ja té el primer hotel 5 estrelles. Es tracta de l’Hotel Sant Jordi que a partir d’ara es converteix en el Sant Jordi Boutique Hotel. Un establiment adreçat al turista d’alt poder adquisitiu, sobretot el rus i l’esportista d’alt rendiment.

hotel_sant_jordi__habitació_calellaDurant els últims 3 mesos aquest establiment ha estat objecte d’una transformació integral per tal d’oferir un nou concepte d’hotel, fins ara inexistent a Calella. S’ha passat de 49 a 37 habitacions de 36 metres quadrats. El director del Sant Jordi Boutique Hotel, Francesc Camarasa, ha explicat durant una entrevista a l’Info Migdia que la distinció de 5 estrelles l’atorga la Generalitat després de complir una sèrie de requisits com ara la qualitat dels materials o el reciclatge del personal.

Els seus responsables volen que els visitants s’allotgin en un espai familiar i acollidor però des del luxe i el benestar. Cadascuna de les noves 37 habitacions són diferents, atenent a conceptes de modernitat i atenció individualitzada. El client potencial serà el mercat rus i també esportistes d’alt nivell.

Francesc Camarasa ha avançat que s’estan plantejant fer una jornada de portes obertes durant les properes setmanes per tal de donar a conèixer les noves instal·lacions als calellencs.

Aquí pots escoltar l’entrevista emesa a l’InfoMigdia amb Francesc Camarasa.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Dilma ha dit:

    Ruego me informen fecha de puertas abiertas. Para poder visitarlo. Me interesa, mucho.-
    Siendo de nacimiento Argentina, recibo amigos, Que luego de visitar distintas ciudades europeas, se quedan una semana en un hotel al lado de casa, que esta muy bien. Pero necesitaría algo mejor, para otros matrimonios.-Desde ya, gracias. Atte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *