L’obra còmica “Sigues infidel i no miris amb qui” s’estrena amb èxit de públic

Assaig previ de l’obra abans de l’estrena al Teatre Orfeó
Assaig previ de l’obra abans de l’estrena al Teatre Orfeó

Joventut Artística va penjar el cartell d’aforament complet en l’estrena de “Sigues infidel i no miris amb qui”, aquest passat diumenge al Teatre Orfeó. Una aposta per un text còmic que ha estat rebut amb aplaudiments pel públic, que fins i tot ha començat a retirar localitats per a les pròximes funcions, els diumenges 7, 14 i 21 de maig.

El codirector de l’obra, Albert Salvañà, ha reconegut el treball de l’equip artístic i tècnic de Joventut Artística, que va entusiasmar el públic en l’estrena d’aquest llibret vodevilesc i de situació, que ha significat el retorn del grup teatral al gènere còmic.

“Va quedar molta gent al carrer i ara per aquesta diumenge tenim més de mig local ple. La gent es va petar de riure perquè és una obra molt divertida i els companys que van sortir del teatre i van parlar amb el públic diuen que s’ho van passar molt bé, que les dues hores de funció van passar volant”, ha comentat Salvañà en declaracions a Ràdio Calella TV.

Joventut Artística en farà les següents representacions els pròxims tres diumenges de maig, i alerta que el ritme de venda de les entrades podria fer que, com en l’estrena, algú es pugui quedar sense localitat. Sigui com sigui, queda completament descartat que se n’allargui la temporada.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat