El segon cicle de xerrades «Medi Ambient i Participació» queda ajornat per segona vegada

La conferència coincideix amb la compareixença al Parlament del president, Carles Puigdemont, i per tant, s’ha considerat que «l’actualitat mana».

Ho ha explicat el regidor adjunt a l’alcaldia responsable de l’Àrea de Medi Ambient, Marc Buch.

«Estem en un dia històric, un dia que pot ser clau per la història del nostre país i, per tant, entenem que l’actualitat és molt important i passa per davant de tot i entenem de mutu acord amb la coordinació del cicle i del propi ponent que era millor posposar aquesta xerrada. O sigui, no s’anul·la, sinó que l’únic que fem és posposar-la en el temps. També per intentar que pugui gaudir-la la màxima gent possible, perquè entenem que un dia de tanta importància la gent segurament estarà davant de la televisió o estaran a Barcelona com s’ha demanat i estaran mobilitzats i, per tant, volem garantir que una xerrada que és tan interessant pugui tenir el màxim de públic possible»

Encara no s’ha acordat nova data per la conferència, que portarà per títol «La pesca litoral i les àrees marines protegides o, feta la llei, feta la trampa», i la impartirà el doctor Toni Garcia, biòleg del Centre d’Estudis Avançats de Blanes.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *