El Servei de Mobilitat aconsella als joves per marxar a l’estranger a Can Saleta

El Consell Comarcal del Maresme brinda la possibilitat d’oferir assessorament als joves interessats en marxar a l’estranger, sigui per anar a fer una estada de pràctiques i anar a estudiar i fer voluntariats a altres països, entre d’altres opcions. A Calella l’atenció presencial és el tercer dijous de cada mes a Can Saleta i fa falta concretar cita prèvia a través de mobilitatjove@ccmaresme.cat o bé a través de Whatsapp al 667 182 782.

Per a tots aquells joves inquiets a marxar a l’estranger, el Consell Comarcal del Maresme reprèn el Servei de Mobilitat Internacional del Maresme, en què s’ofereix l’assessorament als joves d’entre 16 i 30 anys per fer una estada de pràctiques a l’estranger o bé per anar a treballar a un altre país. És una facilitat pels joves per trobar allotjament i enfrontar-se a la burocràcia dels tràmits. Marta Rovira és consellera d’educació, cultura i joventut del Consell Comarcal del Maresme:

El tercer dijous de cada mes entre les 16 i les 19 h a Can Saleta hi ha atenció personalitzada i presencial als joves interessats en el servei. Va a càrrec d’una professional experta en Mobilitat Internacional i la cita s’ha de convertar prèviament a través del correu mobilitatjove@ccmaresme.cat o bé per Whatsapp al 667 182 782.

Durant el primer semestre del 2023 es van realitzar 116 asessories i 35 tallers i, de moment, després d’aturar el servei per un tema de contractació ara es reactiva amb la promesa de fer més tallers.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *