Pineda de Mar demana que també s’obri una línia de bus cap a Girona

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha visitat Pineda de Mar per conèixer els efectes del temporal al passeig marítim
El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha visitat Pineda de Mar per conèixer els efectes del temporal al passeig marítim

L’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, vol que el Departament de Territori i Sostenibilitat atengui de la mateixa manera als ciutadans que diàriament s’han de desplaçar a Barcelona i els que estudien o treballen a les comarques de la Selva i el Gironès, que el temporal Gloria també ha deixat sense servei de tren. El batlle pinedenc ha contactat amb el director general de Transports i Mobilitat perquè es posi en funcionament una línia de bus cap al nord, com la que s’ha estrenat avui i que acaba el trajecte a la ronda Sant Pere de Barcelona.

En un comunicat públic, l’alcalde de Pineda de Mar expressa el seu acord amb la iniciativa de la Generalitat de posar en marxa el servei de bus exprés entre l’Alt Maresme i Barcelona, i la immediatesa en què la Direcció General de Transports per suplir la falta de trens de la línia de Rodalies. Amb tot, ha aprofitat per reclamar més parades a la població de Pineda de Mar. El servei fa parada al barri de Poblenou i es demana que se n’incorporin altres dues, a l’Avinguda dels Tarongers (veïnat de les Creus) i a l’Església.

horaris línia bus exprés

Iceta es compromet a reclamar als governs català i espanyol que s’impliquin en la restauració de les platges

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, va visitar ahir Pineda de Mar per conèixer de primera mà els danys provocats pel temporal Gloria a la població. Iceta va mostrar-se “impressionat” per la magnitud dels efectes al passeig de mar, que ha quedat totalment destruït per l’impacte de les onades.

El líder del PSC a Catalunya va comprometre’s a reclamar a les administracions catalana i espanyola que es destinin els recursos necessaris per a la reconstrucció del litoral pinedenc.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat