La zona blava s’activarà l’1 d’abril en alguns carrers de la zona turística

Els parquímetres entraran en funcionament a la zona blava dels carrers del Mar i Turisme, i en el tram del Passeig de les Roques més pròxim a la Riera Capaspre, a partir de dilluns 1 d’abril. Gestvia, l’empresa municipal de mobilitat que gestiona l’aparcament regulat de Calella, informa que tindran la mateixa tarifa i horaris que a la resta de la ciutat: s’haurà de pagar tots els dies, excepte diumenges i festius, de 9 a 14 h i de 16 a 20 h.

Gestvia ha publicat el mapa de les places d’aparcament que es posaran en funcionament com a zona blava a partir del dilluns 1 d’abril i fins a finals d’octubre.

En aquest sector, s’obrirà un parèntesi entre el 15 de juny i el 15 de setembre, quan s’aplicarà l’horari de la zona blava d’estiu. El pagament per aparcar serà per a tots els dies, festius inclosos, ininterrompudament entre les 9 h i les 22 h.

L’empresa municipal de mobilitat que gestiona l’aparcament regulat de Calella adapta l’oferta de places en funció de la demanda en cada època de l’any. En aquest cas, l’estacionament és lliure durant l’hivern.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *