El “Taca’t pel càncer infantil” aconsegueix recaptar 505 euros a Calella

L’AMPA de l’Escola Freta de Calella ha recaptat 505 euros amb la xocolatada solidària del “Taca’t pel càncer infantil” que van fer dimecres. Els diners es destinaran a la investigació del càncer infantil i als projectes que es duen a terme a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Dies després de commemorar-se el Dia Internacional contra el Càncer Infantil, la comunitat educativa de l’Escola Freta de Calella ha tornat a impulsar la iniciativa solidària per finançar la investigació de la malaltia. Si l’any passat van aconseguir la xifra de 436 euros, en aquesta segona edició han superat els 500 euros.

Ha sigut gràcies a les aportacions d’alumnes i professors de secundària, a qui es va dirigir la xocolatada durant al matí; i de pares i mares i gent que no està vinculada al centre, però que s’hi van apropar per col·laborar amb el berenar solidari. Ho ha explicat Rosalia Polo, membre de l’associació de mares i pares del centre.

Gent que venia expressament de fora i que feien aportacions extres. Venien però no volien ni la xocolata, venien i feien aportacions per la causa que és un fet molt maco. Venien donaven 10 euros, una altra dona ha donat 50 euros…És una experiència molt reconfortant. Això et dona moltes ganes de repetir-ho cada any.

Polo també ha destacat que espera que l’activitat hagi servit per conscienciar als més petits.

Des de l’escola ho treballen. Des de l’escola els hi han explicat, i sempre fan un treball de camp. Crec i vull pensar que sí. Això són llavors que anem plantant i ens les trobarem en un futur.

Les xocolatades solidàries del “Taca’t pel càncer infantil” les promouen diverses associacions de familiars de pacients de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *